И моето малко Местенце при големите


Е няма как да не ти се похваля. Преди няколко дена бях изненадана с една покана. Покана от Адриана и Inform@ЛИЧНО да се присъединя към проекта на Econt Tribune, който „представя подбрана селекция на най-добрите публикации на български блогове“. Честно да си призная първоначално помислих, че е спам – все пак не очаквах някой освен теб да е обърнал внимание на моето малко Местенце. Често съм казвала, но споделянето тук е просто начин да се отърся от лудостта на забързания ден. Но и не мога да отрека, че съм поласкана от тази покана, не просто защото някой (и това е сериозно!) е обърнал професионално внимание на моите драсканици, а и защото обещава да го прави и за напред (идеята на Inform@ЛИЧНО е не просто да представя информацията като автоматично публикува статии, а да показва най-доброто от блоговете след индивидуален подбор на статиите).

И след като се справих с сложната задача да изпратя на Адриана моя снимка (такава, в която аз съм в кадър, брррррр) и да сложа банер (успях!), остава само още веднъж и тук да кажа БЛАГОДАРЯ на Адриана!

9 коментара към “И моето малко Местенце при големите”

  1. Наде, да благодаря сърдечно и тук, че прие нашата покана и се присъедини към семейството на Информ@ЛИЧНО!
    Желаем ти здраве, нови вдъхновения и много радост! 🙂

  2. Здравейте скъпи автори това е един от най добрите сайтове в тази област, благодаря на авторите за положените усилия в писането на тези страхотни статии и за това че ни информирате. Ще очаквам следващите ви публикации с нетърпение. Благодаря ви още веднъж, страхотни сте и успех в развитието на блога.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s