Новогодишни пожелания, обещания и още нещо


Всяка година по това време идва време да си давам обещания за какво ще почна да правя, какво ще спра да правя и така нататък, които така и не изпълнявам. Но традицията си е традиция и ето пак 31 декември и аз пак сядам да си обещавам. Този път обаче по един по-различен начин.

Но първо малко закъснелите Коледни и подранилите Новогодишни пожелания. Пожелавам ти една прекрасна година, пълна с мечти, смях и сълзи, здраве, любов, приятелства, успехи и неуспехи и пълна с емоции от всякакъв тип. Пожелавам ти сбъднати мечти и нови мечти, пожелавам ти нови приятелства и стари приятелства. Пожелавам си го и на себе си. Живей. Мечтай. Обичай. И бъди обичан.

Сега за обещанията. Те не са много. Обещавам да пиша по-често. Просто защото ми е много приятно да съм с теб. Обещавам да вярвам повече в себе си. Да мечтая повече, да живея повече, да играя повече, да пътувам повече. Обещавам!

ЧЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА на теб, на хората, които обичаш и на всички други.

ХОХО

2 коментара към “Новогодишни пожелания, обещания и още нещо”

  1. Благодаря за пожеланията – и на мен ми е приятно да те чета – пиши повече, живей повече, дарявай живот във ВСИЧКИ смисли на тази дума.

    Една френдка във Фейсбука днес написа на стената си и много го лайкнах и ти го предавам, въпреки че поне донякъде ти си всичко това:

    „И така, приятели, обикнете живота, вместо един конкретен човек; обикнете музиката, вместо една конкретна песен; обикнете звездите в небето, вместо една конкретна „звезда“ от телевизионния екран; обикнете природата, вместо едно конкретно място… И бъдете неизменно живи и обичащи!“

    2011 ще е супер!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s